.

NOX Matras Custom Made Pocket in Tiel

Het NOX matras Custom Made Pocket heeft een 7-slags pocketvering interieur van 375 veren per m2 en is aan beide zijden afgedekt met hoogwaardige, goed ventilerende talalay latex en comfortex.

Er is keus uit verschillende matrashoezen om zo het matras geheel persoonlijk af te stemmen naar uw wensen. 

Vanaf € 1.895,00

Met de NOX Custom Made pocketveringmatras kies je voor puur vakmanschap en maatwerk.

Het matras heeft een 7-slags pocketvering interieur van 375 veren per m2 en is aan beide zijden afgedekt met hoogwaardige, goed ventilerende talalay latex en comfortex. Dit matras is voorzien van 5-of 7 comfortzones en leverbaar in 10 comforttypes. Hiermee ben je verzekerd van een matras wat precies past bij jouw postuur en slaaphouding.

Er is keuze uit verschillende matrashoezen zodat het matras bij uw persoonlijke wensen past:

  • Sana Plus: Deze hoes heeft een afdeklaag van 2x 4 cm Talalay en heeft 8 verschillende comforttypes. De matrashoes is gemaakt van 32% viscose en 68% PES. De hoes is doorstikt met 350 g/m² Sana Plus doorstikkingsmateriaal. Tevens is de hoes afneembaar en heeft een antibacteriële en antihuisstofmijtwerking. De rits van de hoes zit op de onderzijde van de zijband en de hoes is wasbaar op 60 °C.

  • Excelor: Deze hoes heeft een afdeklaag van 2x 4 cm Talalay/Comfortex en heeft 10 verschillende comforttypes. De hoes is gemaakt van 32% viscose en 68% PES. Hij is doorstikt met 500 g/m² lamswol, lyocell en 150 g/m² comfortfill. Tevens is de Excelor hoes blind genopt en zit de rits op de onderzijde van de zijband. Deze matrashoes is niet wasbaar.

  • Luxor: Deze hoes heeft een afdeklaag van 2x 4 cm Talalay/Comfortex en heeft 10 verschillende comforttypes. Deze matrashoes bestaat uit 32% viscose en 68% PES. Hij is doorstikt met 500 g/m² lamswol, lyocell en 150 g/m² comfortfill. De Luxor matrashoes is blind genopt. Ook bij deze hoes zit de rits op onderzijde van de zijband. De Luxor hoes is niet wasbaar.
Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900032121326
Eenheid Stuk
Collectie Slaapkenner
Merk NOX

Nog geen resultaten