Merk logo

Swissflex matrassen en lattenbodems kun je kopen bij Slaapkenner van Gelderen in de regio Tiel en Culemborg

Bedden, matrassen en lattenbodems van Swissflex zijn volledig op maat gemaakt. Iedere topper, elk kussen en de accessoires zijn gemaakt van de beste materialen voor optimaal comfort. Slaapkenner van Gelderen heeft dit merk in de collectie. Kom Swissflex uitproberen in de regio Tiel en Culemborg

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Slaapkenner van Gelderen!

Swissflex lattenbodems en matrassen

Buiten het zicht, maar zó belangrijk: Swissflex lattenbodems. De perfecte combinatie van de nieuwste bridge® technologie met kenmerkende golflatten in een zwevende constructie. Dit werk je af met matrassen van elastisch gel en luchtdoorlatend schuim (GELTEX®). De Swissflex lattenbodems en matrassen zorgen zo samen voor fantastisch comfort voor iedere slaaphouding.


Maak een afspraak

Swissflex bedden bij Slaapkenner van Gelderen

Bij Swissflex bedden heb je volop keuze uit hoogwaardige stoffen en leder voor een look die past bij jouw slaapkamer. Met de Side Moving System-optie (SMS) voeg je daar gemak aan toe. Je maakt eenvoudig twee eenpersoonsbedden van je tweepersoonsbed. Ideaal om matrassen te draaien, schoon te maken onder het bed en logés te ontvangen.

Swissflex bedden en toppers

Swissflex toppers zijn de schakel tussen lichaam en matras als het gaat om zachtheid en lichaamstemperatuur. Daarnaast zorgt een topper dat je matras langer meegaat. Bied je hoofd en nek maximale ondersteuning dankzij één van de Swissflex kussens.


Neem contact op met Slaapkenner van Gelderen voor meer informatie

Ervaar Swissflex bij Slaapkenner van Gelderen

Vul jouw bed aan met praktische nachtkastjes, design (led)verlichting en een cover plaid. Zet de puntjes op de i met een bijpassende side bag voor een boek of tijdschrift. Je ervaart in onze showroom het geïntegreerde geluidssysteem in het hoofdbord van Swissflex. We ontmoeten je graag op in Tiel.


Over ons

Slaapkenner van Gelderen in de regio Tiel en Culemborg, voor al jouw Swissflex:

- Lattenbodems
- Matrassen
- Bedden
- Toppers & Kussens
- Verlichting
- Nachtkastjes
- Soundboards
- Cover plaids
- Side bags