.

Over van Gelderen Tiel

van Gelderen Tiel in de regio Tiel, Geldermalsen en Culemborg is dé slaapspecialist bij jou in de buurt.

Een goede nachtrust is belangrijk. Slaap je goed dan functioneer je overdag beter en voel je je fijner! van Gelderen Tiel helpt jou graag bij het kiezen van het juiste slaapproduct. Of je nu op zoek bent naar een goed matras, een bedbodem, dekbed of hoofdkussen.

van Gelderen Tiel is misschien wel een van de oudste speciaalzaken van ons land; met heel veel verstand van slaapcomfort. Sinds 1919 gevestigd in Tiel; in het centrum op de winkelpromenade.

In onze ruime showroom vind je prachtige designbedden en slaapsystemen van mooie merken als A-Sleep, Swissflex, NOX en OptiSleep. Op de eerste verdieping vind je de prachtige boxspring studio van Schramm, een van onze absolute topmerken. Kom gerust een kijkje nemen, de koffie staat voor je klaar!

Vakkundigheid

Hoogwaardige materialen, maatwerk en een uitmuntende afwerking laten onze vakkundigheid zien. van Gelderen Tiel heeft alles in huis voor een goede nachtrust. 

Alle aandacht

Wanneer je wil weten welke matras bij jouw slaapwensen past en welke dekbed ventilerend is, kun je bij ons terecht. We geven graag praktisch advies en maar ook inspiratie.

Slaapadvies op maat

Ligt jouw matras nog comfortabel? Krijgt je lichaam de ondersteuning die bij jouw houding past? Laat ons je wensen weten. Met behulp van jouw antwoorden op een aantal van onze vragen ben jij verzekerd van de meest passende oplossing.

Neem contact op met van Gelderen Tiel

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!