.

Vergroot je slaapcomfort

Welk topdekmatras past bij jou? Ontdek het bij van Gelderen Tiel!

Topmatras kopen in de regio Tiel, Geldermalsen en Culemborg

✔ Verschillende lengte en breedtematen ✔ Koudschuim, latex en pocketvering ✔ Persoonlijk advies 

Met een topmatras geniet je van extra slaapcomfort.​

Matrastoppers ontdek je bij van Gelderen Tiel in Tiel

De kers op de taart. Dat is wat een topmatras is. Met een topmatras, ook wel topdekmatras of matrastopper genoemd, bereik je het ultieme slaapcomfort. En of je nu op een 1-persoons of 2-persoons matras slaapt, een lengtemaat van 200, 210 óf 220 cm hebt, je legt het topmatras gewoon bovenop je basismatras. Zo creëer je een extra comfortlaag en geniet je ook nog eens langer van je matras. Koop je een nieuw matras en ga je direct voor dat extra comfort of wil je nóg lekkerder liggen op je huidige matras? Er zijn redenen genoeg om een topmatras te kopen.

Voordelen van de topdekmatrassen

Heb je een matras dat jouw lichaam goed ondersteunt maar waar je niet lekker op slaapt, dan biedt een topmatras de oplossing. En de ondersteuning voor jouw lichaam gaat er alleen maar mee vooruit. Tegelijkertijd zorg je met een topmatras voor een langere levensduur van je hoofdmatras, omdat je dat matras ontlast. Verder kun je het lichte topmatras gemakkelijk omkeren en de hoes, ook wel tijk genoemd, gemakkelijk wassen. Een ander groot voordeel van het topmatras is dat je er de ruimte tussen twee 1-persoons matrassen mee wegwerkt.

Splittopper is een topdekmatras voor een bed met verstelbare bodems

In de ruime collectie van van Gelderen Tiel vind je zowel koudschuim, latex als pocketvering topmatrassen. Verschillende materialen met verschillende eigenschappen. Hoewel een koudschuim topmatras zich qua vorm goed aanpast aan je lichaam, is het zeer vormvast. Van kuilvorming is dan ook geen sprake. Voor slapers met allergieën raden wij eerder een latex topmatras aan. Latex heeft namelijk perfecte antibacteriële eigenschappen. En de flexibele minipockets bij onze pocketvering topmatrassen zorgen ervoor dat je lichaam op de belangrijkste plekken ondersteund wordt.  

Vind het beste topdekmatras bij van Gelderen Tiel in de regio Tiel, Geldermalsen en Culemborg

Ook voor je topmatras zijn er bij van Gelderen Tiel veel mogelijkheden. En onze experts vertellen je er alles over. Zij leggen niet alleen uit wat de voordelen van de verschillende materialen zijn, samen met jou selecteren ze de beste topmatrassen voor jouw slaapsituatie. Ook als je een bed hebt met een verstelbare bedbodem. Je profiteert in dat geval namelijk van één van onze splittoppers. Alle topmatrassen zijn in verschillende lengte- en breedtematen verkrijgbaar. En net als voor je basismatras hebben wij ook een uitgebreide collectie hoeslakens voor jouw topmatras.  

 

Met welk topmatras bereik jij het ultieme slaapcomfort? Onze adviseurs helpen je graag.

De merken van van Gelderen Tiel

Bij van Gelderen Tiel verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.