.

Custom Made Synchro 2 in Tiel

Dat je de Custom Made Synchro 2 gemakkelijk in de juiste houding zet voor je rug en je benen, is natuurlijk al erg comfortabel. Kun je nagaan hoe heerlijk je ligt dankzij het speciaal op jouw lichaam afgestelde profiel in de box. Geleverd met ingebouwde stroomonderbreker en draadloze bediening.

Vanaf € 3.995,00

Ervaar het comfort van een elektrisch verstelbare boxspring! De Custom Made Synchro 2 is daar een goede keuze voor. Doordat deze ook nog eens beschikbaar is in 3 comforttypes, wordt de basis makkelijk gelegd.

Door de thermisch geharde pocketveren, heb je goede kwaliteit die geen breuken oploopt. Deze uitvoering heeft daarnaast een ingebouwde stroomonderbreker en worden geleverd met een RF bediening met opberghoesje dus geen gedoe met draden! Door het solide, metalen onderstel is dit niet alleen een stevig onderstel: het ziet er ook strak uit. Je kan ervoor kiezen om dit af te maken met een gestoffeerde rand.

Wist je dat deze boxspring met 2 profieltypes samengesteld kan worden? Zo wordt het dus echt Custom Made! Jouw Slaapkenner adviseur kan met een analyse goed bekijken wat het beste past bij jouw slaapwensen.

Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900032341731
Eenheid Stuk
Uitvoering Verstelbaar
Collectie Slaapkenner
Merk NOX

Nog geen resultaten