.

Eastborn

Eastborn: het slimme bed van Nederlandse Bodem

Ik wil advies over Eastborn

Eastborn boxsprings en matrassen kopen in de regio Tiel, Geldermalsen en Culemborg

Je doet je ogen open en rekt je uit. Klaar voor een nieuwe dag. Jouw geheim? De keuze voor Eastborn, het slimme bed van Nederlandse bodem. Eastborn biedt een ruime collectie boxsprings bij Slaapkenner van Gelderen in Tiel. Met daarbij natuurlijk volop keuze in matrassen, topdekmatrassen, hoofdborden en accessoires.

Eastborn boxsprings bij Slaapkenner van Gelderen in Tiel

In de moderne fabriek in Vroomshoop wordt ambachtelijk vakwerk en kwaliteit gecombineerd met de moderne technologie van nu. Van innovatieve veren die jouw lichaam perfect ondersteunen tot natuurlijke coatings die ervoor zorgen dat je bed fris blijft.

Kies voor een vaste opstelling of geniet van een elektrisch verstelbare boxspring met draadloze afstandsbediening. Slaapkenner van Gelderen helpt je graag het bed te vinden wat past bij jouw lengte, gewicht en slaaphouding.

Voor de perfecte lighouding!

Matrassen en toppers van Eastborn in regio Tiel, Geldermalsen en Culemborg

Eastborn matrassen zijn voorzien van slimme oplossingen voor de perfecte ondersteuning en nachtrust. De natuurlijke Sensity(r) behandeling voorkomt dat huismijt en allergenen een voedingsbodem krijgen en dankzij ConstantBody Temp heb je het nooit te koud of te warm in bed.

Het nageharde Smart Pocket veersysteem zorgt er bovendien voor dat, zelfs na langdurig intensief gebruik, de pocketveer altijd weer terugkomt in zijn oorspronkelijke vorm. Slim slapen en fris wakker worden noemen we dat. Vraag bij Slaapkenner van Gelderen naar de uitgebreide collectie matrassen en toppers van Eastborn.

Eastborn lattenbodems bij Slaapkenner van Gelderen in Tiel

Geniet van iedere dag! Dankzij Eastborn lattenbodems voel je je als herboren. Ze creëren een hygiënisch slaapklimaat dankzij de open structuur. De ventilatie van de vlakke en verstelbare lattenbodems bieden een heerlijke nachtrust. Zo ben je iedere ochtend fris voor een mooie dag. Ervaar het zelf bij Slaapkenner van Gelderen in Tiel.

Eastborn bij Slaapkenner van Gelderen in de regio Tiel, Geldermalsen en Culemborg

Boxsprings
Lattenbodems
Matrassen
Toppers

slaapadvies

Slaapkenner van Gelderen, dé Eastborn specialist in de regio Tiel, Geldermalsen en Culemborg

Slaapkenner van Gelderen is dé Eastborn specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Eastborn boxsprings, matrassen, lattenboden, toppers en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Tiel naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook