.

​Schep rust en eenheid door de aanschaf van een complete slaapkamer

Blog

​Schep rust en eenheid door de aanschaf van een complete slaapkamer

Slapen is allang niet meer de enige slaapkameractiviteit. In onze slaapkamers vinden we intimiteit, lezen we een boek, doen er een spelletje, kiezen voor de spiegel onze werkoutfit uit en genieten we van ons moederdagontbijt. Overkoepelend kunnen we wel stellen dat de slaapkamer een ruimte is waar we een sfeer van rust willen.

Eén van de manieren om dat te bewerkstelligen is door de juiste keuze voor je slaapkamermeubelen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een complete slaapkamer: een bed, een kledingkast en nachtkastjes in dezelfde stijl.

Advies over rustige slaapkamers

Wanneer je je bed en kasten in dezelfde stijl hebt, creëer je direct een gevoel van eenheid. Met deze eenheid breng je rust in de basis. In de winkels met de kastencollecties, weten we alles over rust in de slaapkamer. We helpen je graag verder met advies over de inrichting en de mogelijkheden.

 

Scandinavische inrichting slaapkamer

Past een Scandinavische sfeer helemaal bij jouw stijl? Je kan bij ons ook kiezen voor een bed met gestoffeerd hoofdbord waarbij je keuze hebt uit verschillende kleuren. Wat dacht je van lichtblauw? Een rustgevende kleur die super past in deze stijl!

Kledingkast met uitgebreide opties

Ook zijn de maatwerkkasten op verschillende manieren in te richten met legplanken, lades, stangen en manden. Daarbij zijn er nog vele accessoires toe te voegen, zoals een kledinglift, sieradenlades, binnenspiegels, riemen- en stropdassenhouders. Kom gerust alle opties eens bekijken bij Tiel in de regio Tiel, Geldermalsen en Culemborg . We denken graag met je mee over de ideale indeling van jouw kledingkast.

Wil je de rest van je slaapkamer ook in Scandinavische sfeer? We schreven al eerder een blog over de trend ‘Nordic’ die clean, sober, maar wel heel harmonieus is.

Wil je meer slaapkamermeubels in één stijl bekijken? In de winkel laten we je graag meer zien en vertellen we je over de uitgebreide opties en mogelijkheden die we hebben. Kom gerust bij ons binnen om eens rond te kijken en te voelen.