.

Hoe kun je het beste een kledingkast indelen?

Blog

Hoe kun je het beste een kledingkast indelen?

Zat van een te volle kledingkast? Wil je niet meer tot achterin de kast klimmen om een bepaald shirt eruit te halen? Of durf je de deur niet meer open te doen vanwege een tsunami aan kleding? Deel dan je kledingkast goed in. Tegenwoordig zijn er veel gadgets waar je gebruik van kunt maken.

Haal alles uit de kast

We raden aan om eerst alles uit je kledingkast te halen. Orden je kledingstukken op soort: broeken, shirts, sokken enzovoort. Je kunt ook subcategorieën maken als je een stapje verder wilt gaan, bijvoorbeeld shirts met lange mouwen en shirts met korte mouwen.

Haal gelijk de kledingstukken eruit die je niet meer draagt. Met deze kleding kun je prima een ander blij maken. Beschadigde kleding kan heel goed een textielcontainer in, zodat het gerecycled kan worden.

Kledingkast met lades

Een handige kledingkast bevat lades. Uit een lade kun je heel gemakkelijk kleding of accessoires halen. Bij een aantal van onze kledingkasten, kun je kiezen uit hele handige indelingen. Een vakje voor je bh’s, een vakje voor je sieraden, je collectie nagellak enzovoort.

Wil je geen ceinturen en stropdassen in een lade leggen? Neem hier dan een speciale houder voor. Bij Concept Me is hier een speciale gadget voor. Zo heb je je ceinturen en stropdassen op 1 plek.

Manden in je kledingkast

Op de schappen kun je kiezen voor manden. In manden vallen eventuele stapels niet om en blijven sokken bij elkaar liggen.

Schoenen kun je kwijt op een speciaal schoenenrek. Ideaal, een kast met ruimte voor kleding en schoenen. Op die manier kun je gelijk je hele outfit voor de spiegel bekijken.

Beweegbare kledingroede

Ga je flink de hoogte in? Zorg dat je in het hanggedeelte nog wel bij de kledinghangers kan. Bij de kasten van Concept Me kun je kiezen voor een kledingroede die je naar beneden kunt halen. Op die manier kun je de kleding hoog hangen en verlies je geen functionele ruimte in de kast.

In de wintertijd is het ’s ochtends nog donker in de slaapkamer. Dan is het wel heel prettig om verlichting bij de kledingkast te hebben. Vaak kan er gekozen worden uit inbouw- of opbouwverlichting. 

Waar kun je een kledingkast kopen?

Meer informatie over kledingkasten of komen bekijken? Kom gerust eens langs in onze winkel. Het maken van een afspraak is ook mogelijk. We nemen graag de tijd om tot de perfecte indeling van jouw kledingkast te komen.

Hip bedtextiel

Kleed je slaapkamer verder aan met zachte plaids en mooi bedtextiel. Bij ons vind je prachtige dekbedovertrekken met verschillende prints en kleuren. Ga voor een hippe geometrische print. Of voor een botanische print, als je voor die groene muur gaat. Kies behalve voor een hoofdkussen waar je goed op slaapt ook voor mooie sierkussens om je slaapkamer warm en comfortabel te maken.
De laatste trends in bed textiel bekijken? Kom eens binnen bij Slaapkenner, slaapspecialist in de regio Nederland.

Slaapkamer om tot rust te komen

De slaapkamer is niet meer alleen een functionele ruimte. Het is de plek waar ze zich prettig, vrij en geborgen voelen. Niet alleen een ruimte waar wordt geslapen, maar een plek waar je elk moment van de dag je terug kunt trekken om tot rust te komen. Een plek voor zelfreflectie en intimiteit.

Kies daarom mooie spullen. Een heerlijk comfortabel bed, aangepast aan jouw wensen mag niet ontbreken. En hierin zijn nogal wat mogelijkheden. Heb je een gezin en komen de kids zondagochtend televisie kijken in bed? Liggen jullie ’s avonds nog even een spelletje te doen op de tablet? Ontbijten jullie graag in bed? Vraag ook naar de handig accessoires bij ons in de winkel.

van Gelderen Tiel is slaapspecialist in Tiel en helpt jou graag verder op weg. Kom gerust eens langs in onze winkel of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.