.

NOX CM Box Comfort Lift in Tiel

Deze in hoogte verstelbare boxspring heeft een elegante uitstraling. Tel daar de functionaliteiten bij op en je snapt waarom de CM Box Comfort Lift je een optimaal slaapcomfort biedt. Kies uit onze ruime collectie stoffen en combineer de boxspring met je favoriete hoofdbord en poten.  

Vanaf € 6.195,00

Een bed voor de toekomst met een elegante uitstraling volgens jou eigen smaak. De Comfort Lift van NOX zorgt voor een maximaal slaap- en gebruikscomfort zodat u zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Het is hét bed voor de toekomst en is ergonomisch zeer verantwoord. Hierdoor maakt het partnerzorg gemakkelijker doordat dit bed instelbaar is tot optimale zorghoogte. Tevens maakt de lift het makkelijk om in- en uit te stappen. Dankzij de Comfort Lift is het mogelijk om het bed in te stellen in verschillende posities. Zo is de functie anti-trendelenburg (bv. Tegen reflux) mogelijk. Is de rug-, knie- en beengedeelte individueel en traploos in te stellen. En tot slot is de relaxzetel positie ook mogelijk.  

 

Nog een voordeel aan de Comfort Lift is dat u verzekerd bent van parnerslapen op lange termijn. Dit bed is te combineren met een gewone vlakke of gemotoriseerde boxspring. Dit is ideaal als één van u zorg nodig heeft. Uw heeft dan twee individuele boxspring vormen maar het ziet eruit als één groot 2-persoonsbed.  

 

Dit bed biedt naast al deze functionaliteiten ook een mooie, hedendaagse vormgeving. Er is keuze uit een ruime collectie stoffen en is combineerbaar met verschillende hoofborden, pootjes en toebehoren.

Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900035204255
Eenheid Stuk
Collectie Slaapkenner
Merk NOX

Nog geen resultaten