.

Custom Made Box Vlak in Tiel

Hoe maak je van jouw boxspring ook echt je eigen boxspring? De Custom Made Vlak geeft je het antwoord. De pocketveren in de box kunnen worden aangepast naar jouw persoonlijke comfort. Hierdoor wordt de boxspring helemaal afgesteld op jouw lichaam.

Vanaf € 2.815,00

Laten we bij de basis beginnen: waar komt mijn toekomstige matras op te liggen? Het is erg belangrijk om te zorgen dat de ondersteuning van het toekomstige matras precies is wat het nodig heeft. Heb je dan ook nog het liefst een boxspring? Dan is de Custom Made Box vlak een goede keuze.

 

De Custom Made Box vlak is voor 3 comforttypes in te stellen: soft, medium en firm. Door de thermisch geharde pocketveren, heb je goede kwaliteit die geen breuken oploopt. Ook prettig; er zit een anti-slip laag op het grootste gedeelte van de bovenkant, waardoor het matras goed blijft liggen.

 

Lijkt je dit een goede keuze? Kom dan naar onze winkel voor een advies op maat. Jouw Slaapkenner adviseur kan met een analyse goed bekijken wat het beste past bij jouw slaapwensen.

Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900032341694
Eenheid Stuk
Uitvoering Niet Verstelbaar
Collectie Slaapkenner
Merk NOX

Nog geen resultaten