.

ConceptMe 300 zweefdeurkast in Tiel

Hou je van strak design en zweefdeuren? Dan is de Concept Me 300 zweefdeurkast een goede keuze! Deze kast heeft meer dan 20 verschillende soorten deurkleuren waardoor het kiezen echt kan aansluiten op wat je zoekt. Deze kast is daarnaast ook af te maken met verlichting en in te delen zoals jij wilt. 
Vanaf € 985,00
Concept Me heeft met haar uitgebreide programma van kasten, nachtkastjes, ledikanten en commodes voor ieder wat wils. Onze ConceptMe 300 zweefdeurkast, is een uitvoering die rust en eenheid uitstraalt voor elke ruimte en zeer geschikt voor de slaapkamer. Ga je voor strak, hoogglans wit of liever voor een rustige houtlook?

Weet je nog niet precies wat het beste bij de ruimte past? Geen probleem! Onze Slaapkenner specialisten staan klaar om hun advies, met hun jarenlange ervaring, te geven voor een maatwerk oplossing. En geen zorgen, wij kunnen deze mooi kast gewoon monteren en zorgen dat deze alleen nog ingericht hoeft te worden. Benieuwd naar deze service? Wij leggen graag alle mogelijkheden uit in onze winkel.
Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900032110085
Eenheid Stuk
Serie 300
Type product Kledingkast
Collectie ConceptMe
Merk Nolte

Nog geen resultaten