.

ConceptMe 230 draaideurkast met opbergdeuren in Tiel

De Concept Me 230 draaideurkast met opbergdeuren is een ware blikvanger. Leg het accent op een kastgedeelte en laat de rest hier mooi op aansluiten. Met de keuze uit meer dan 20 soorten deurkleuren, 4 soorten grepen hebben wij voor iedereen een optie die past. Deze kast is uitermate geschikt voor slaapkamers, woonkamers en zelfs hallen!
Vanaf € 1.480,00
Wat mooi! Onze 230 collectie met opbergdeuren geeft jouw kamer net dat beetje extra uitstraling. Concept Me heeft een uitgebreid kastenprogramma met verschillende series, waardoor er voor iedere ruimte, doel en wensen een gepaste oplossing is. Naast een mooi uitziende kast die door ons gemonteerd wordt, is het mogelijk om intelligente opties toe te voegen. Denk aan uitschuifbare lades, verlichting en gecombineerde deursystemen. Uiteraard worden al onze kasten standaard met softclose uitgerust.

Nog mooier: deze kasten zijn een onderdeel van de Concept Me collectie en dus te combineren met ledikanten, nachtkastjes en commodes in dezelfde stijl! Nieuwsgierig geworden naar wat er voor jou mogelijk is? Kom gerust langs in onze winkel voor advies en stel jouw product(en) samen met onze specialisten.
Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900032110054
Eenheid Stuk
Serie 230
Type product Kledingkast
Collectie ConceptMe
Merk Nolte

Nog geen resultaten