.

CM Latoplus Top met hoofdbord Letto Smal in Tiel

Deze NOX lattenbodem Top heeft een elektrisch verstelbaar ruggedeelte en hoofdsteun. De schouder-en nekzone zijn voorzien van geprofileerde buiglatten, zodat deze extra soepel meebewegen met elk lichaam. Met het hoodbord Letto smal maak je van deze lattenbodem een elegant bed.
Vanaf € 1.805,00

Deze NOX Top lattenbodem met elektrisch verstelbaar rug gedeelte en hoofdsteun zorgt dat je naast heerlijk slapen ook heel comfortabel in bed zit. Alle latten van deze NOX lattenbodem zijn individueel instelbaar in drie verschillende standen waardoor elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning krijgt. De schouder-en nekzone zijn voorzien van extra soepele en geprofileerde buiglatten. Doordat de latten elkaar niet raken, is er van geluidshinder geen sprake. 

Deze lattenbodem is compleet met het mooie hoofdbord Letto. Dit hoofdbord wordt altijd zwenvend gemonteerd voor een luxe uitstraling. Het hoofdbord wordt uitgevoerd in een stof naar keuze en wordt afgewerkt met een zadelstiksel op de naaddikte. NOX lattenbodems zijn verkrijgbaar in verschillende verstelbare uitvoeringen, variërend van alleen een manueel of elektrisch verstelbaar rug gedeelte tot een volledig motorische bediening van het hoofd-rug, bovenbenen-en onderbenen gedeelte.

Het is ook mogelijk om jouw lattenbodem los te zetten of extra te ondersteunen met poten. Wat voor jou de beste maatwerk oplossing is, kan jouw Slaapkenner adviseur vertellen. Daarnaast is het mogelijk om te bezorgen en zorgen wij ervoor dat de bodem precies op jouw lichaam is ingesteld.

Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900032120275
Eenheid Stuk
Collectie Slaapkenner
Merk NOX

Nog geen resultaten