.

CM Latoplus Synchro 2 met hoofdbord Letto Breed in Tiel

Deze NOX lattenbodem Synchro 2 met hoofdbord Letto breed heeft een elektrisch verstelbaar rug- en benengedeelte en hoofdsteun en is compleet met het hoofdbord Letto. Met een elektrisch verstelbaar rug-, benengedeelte en hoofdsteun heb je een goede basis voorzien van gemak.
Vanaf € 4.730,00

Deze NOX lattenbodem heeft 2 motoren waarmee het rug-en benengedeelte elektrisch versteld worden. Groot voordeel van dit, is dat er snel te schakelen is tussen liggen en zitten. Rugklachten? Doordat het beengedeelte wat hoger te stellen is, wordt de rug minder belast. De latten raken elkaar niet waardoor van geluidshinder geen sprake is.

Alle latten van deze NOX lattenbodem Synchro 2 zijn individueel instelbaar in drie verschillende standen waardoor elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning krijgt. De schouder-en nekzone zijn voorzien van extra soepele en geprofileerde buiglatten. De NOX lattenbodem heeft een hoog belastingsvermogen en is blijvend veerkrachtig, duurzaam en milieuvriendelijk.

 

Deze lattenbodem is compleet met het mooie hoofdbord Letto. Dit hoofdbord wordt altijd zwevend gemonteerd voor een luxe uitstraling en uitgevoerd in een stof naar keuze met zadelstiksel op de naaddikte. Het hoofdbord Letto inclusief 2 nachtkastjes in zwart alumiunium, zijn inbegrepen met 2 USB-poorten per nachtkastje. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om je telefoon op te laden. Als extra accessoire is er ook keuze uit USB verlichting. 

Jouw Slaapkenner adviseur stelt de bodem zo voor je in dat hij precies past bij jouw lichaamsbouw. Je hebt bij ons altijd een bodem op maat, want geen lichaam is hetzelfde! Kom naar onze winkel voor een analyse en bekijk alle mogelijkheden.

Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900032120213
Eenheid Stuk
Collectie Slaapkenner
Merk NOX

Nog geen resultaten