.

CM Latoplus Fix in Tiel

Alle latten van deze NOX lattenbodem CM Latoplus vlak zijn individueel instelbaar in drie verschillende standen. De schouder-en nekzone zijn voorzien van extra soepele en geprofileerde buiglatten, zodat deze gemakkelijk meebewegen met het lichaam.
Vanaf € 510,00

NOX Lattenbodem CM Latoplus Fix, is voor elk lichaam gemakkelijk in te stellen. Er zijn drie individueel verstelbare standen, waardoor elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning krijgt voor een goede nachtrust. Deze beuken latten zijn van duurzame kwaliteit.

De schouder-en nekzone zijn voorzien van extra soepele en geprofileerde buiglatten. De NOX Lattenbodem CM Latoplus vlak heeft een hoog belastingsvermogen en is blijvend veerkrachtig, duurzaam en milieuvriendelijk. NOX lattenbodems zijn, naast deze vlakke bodem, ook verkrijgbaar in verschillende verstelbare uitvoeringen. Variërend van alleen manueel, elektrisch verstelbare rug gedeeltes tot volledig gemotoriseerde bediening van het hoofd-rug, bovenbenen-en onderbenen gedeelte.

Voor het aanschaffen van het juiste bed moet je rekening houden met slaapgedrag, lichaamsbouw en slaapwensen. Denk naast een goede lattenbodem ook aan het belang van een goed matras. Jouw Slaapkenner adviseur maakt een analyse op maat voor het best passende advies. Ook wordt de lattenbodem op maat zo voor je ingesteld, dat deze precies past bij jouw lichaamsbouw.

Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900032119958
Eenheid Stuk
Collectie Slaapkenner
Merk NOX

Nog geen resultaten