.

A-Sleep Primo Move Royal in Tiel

Vijf comfortzones en 28 latten die je individueel kunt instellen, met de lattenbodem Primo Move Royal ben je verzekerd van stabiliteit onder je matras.
Vanaf € 149,00
De lattenbodem Primo Move Royal heeft vijf comfortzones en 28 verende latten voor een stabiele ondersteuning.

Deze lattenbodem heeft ABS en dit staat voor Active Balance System. Altijd Goed Slapen vindt dat een lattenbodem dat ook moet bieden: een actieve, stabiele bodem voor de matras met een balans voor de schouder- en bekken comfortzone. De lattenbodems uit de Altijd Goed Slapen collectie hebben allemaal het label ABS.

De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders, taille en heupen. De meeverende latten zorgen in samenwerking met het matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie en afvoer van vocht.

Onze lattenbodem Primo Move Royal combineert betaalbaarheid met een uitstekende kwaliteit. De versie Primo Move Royal is verkrijgbaar als vlakke, elektrische- of handverstelbare uitvoering. Heb je een tweepersoons lattenbodem nodig? Dat kan: door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is er keuze uit verschillende potensets.

Het sterke punt in onze Altijd Goed Slapen bedbodemcollectie is de opbouw waarbij de lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Kom naar een van de Altijd Goed Slapendealers om te ervaren wat dit inhoudt.
Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900032101441
Eenheid Stuk
Merk A-Sleep

Nog geen resultaten