.

A-sleep Boxspring Comforte in Tiel

In 6 stappen creëer je het comfortabele bed, waar je lekker lang van geniet. Een papegaai aan je bed? Een valbeveiliging? Voor welke functionaliteit je ook gaat, de A-Sleep Boxspring Comforte is hoe dan ook een eyecatcher in je slaapkamer. De boxspring is verkrijgbaar in 20 verschillende stoffen.

Vanaf € 4.094,00

Wanneer je op zoek bent naar boxsprings van mooie en betrouwbare kwaliteit, slaag je met de producten van A-sleep. Maak een mooie combinatie door zelf je A-Sleep boxspring samen te stellen in 6 stappen.

Bijvoorbeeld deze vlakke boxspring bestaat uit een boxspring bodem en A-Sleep matrassen, waaraan uiterste zorg is besteed. Deze bedbodem met 7 zones interieur geeft je, samen met de A-Sleep matrassen naar jouw keuze, de beste ondersteuning tijdens de nachtrust. Elke slaaphouding is in balans door deze ondersteuning gedurende de nacht. Met A-Sleep sta je 's morgens weer uitgerust op.


Slaapkenner is slaapspecialist in de regio Nederland en heeft dit merk in het assortiment. A-sleep staat voor comfort en gemak tegen een betaalbare prijs.

Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900032342707
Eenheid Stuk
Collectie Slaapkenner
Merk A-Sleep

Nog geen resultaten